Servicii :

HOME       |       SERVICII        |        DESPRE NOI       |      TERMENI      |     CONTACT
intermedieri  si consultanta

Domeniu de activitate :

Produse petroliere.
Domeniu de activitate :

Consultanta juridica.
Domeniu de activitate :

Auto.

- Motorina - carburant euro 5 diesel - Diesel EN 590  10PPM  at German Standard - detalii...   
- Oferim spre vanzare Motorina Euro 5.Provenienta  Lukoil , Rompetrol, Oil Terminal sau Digi. - detalii...   
BV STAR COMPANY si-a propus prin prezenta oferta de servicii juridice sa vina in sprijinul ideilor dumneavoastra de afaceri, precum si a nevoilor juridice de orice natura.
     Serviciile oferite imbraca forme dintre cele mai diverse, precum acordarea de consultatii si redactarea unei game largi de contracte si cereri, asistenta juridica in procesul de negociere a intereselor clientelei noastre in cadrul diferitelor proceduri judiciare si chiar reprezentarea in fata instantelor de judecata, autoritatilor statului si  a partenerilor de afaceri.
     Activitatea pe care o desfasuram acopera toate ramurile principale de drept (civil, comercial si penal), insa datorita cazurilor extrem de variate, unele materii ale dreptului civil si comercial au fost reprezentate separat.
     Modalitatile de colaborare sunt de asemenea extrem de variate, existand posibilitatea contactarii unuia dintre avocatii cabinetului nostru in orice moment, datorita programului de lucru flexibil, limbilor de circulatie internationala vorbite, precum si mijloacelor de comunicare folosite (telefon, fax, e.mail, messenger, serviciul de mesagerie scrisa mobila, curierat rapid etc.) 
- detalii...      
- In curand vanzari auto "second-hand ca noi" - rate(leasing) sau cash . Sute de oferte de autoturisme si autoutilitare - detalii...      
Copyright Star Company. All rights reserved.
Domeniu de activitate :

Diverse.

- Zahar Rafinat Icumsa 45,Brazilia - detalii...      
- Aur 12 -14 k - detalii...
- Oferte vanzare - vagoane EAOS - detalii...